Goddet logo

Diensten

BVBA Goddet is gespecialiseerd in brandbeveiliging voor bedrijven. Aanpassingswerken, herstellingen, onderhoud en uitbreidingswerken, maar ook voor volledige brandbeveiligingen en sprinklerinstallaties van A-Z kan U bij ons terecht. U kan bij ons ook terecht voor de wekelijkse dieseltesten en betonboringen.

Wij kenmerken ons door een snelle service en een perfecte afwerking, want een installaties moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook esthetisch. 24u 7/7 staan wij voor U klaar! Ook voor brandbeveiligingsinstallaties die niet door ons geplaatst werden en problemen vertonen kan U gebruik maken van onze 24u service.

Atlance logo

Wilt u een sprinklerinstalatie leasen? Dat kan! Contacteer ons!

Contacteer ons

Algemene brandbeveiliging, sprinklerinstallaties en dieseltesten.

Uw vertrouwde partner voor al uw projecten, vraag vandaag uw offerte nog vrijblijvend aan!

Brandbeveiliging installaties

Voor een volledige brandbeveiligings installatie van A-Z kan U bij ons terecht.

Dieseltesten

Uw partner voor wekelijkse dieseltesten.

Inspectie

Inspecties zijn een visuele controle van een systeem of component om te zien dat het systeem of component in klaarblijkelijke goede werking is. De intentie van deze inspecties is om duidelijke sporen van beschadiging en slijtage op te zoeken. En vooral te controleren of dat alle afsluiters die moeten openstaan, ook effectief open staan.

Inspecties zijn het meest toegepast en leveren een minimale zekerheid dat het systeem en zijn componenten in goede werking verkeren.

Volgende frequentie wordt toegepast voor inspecties en testen:

  • Dagelijks, wekelijks of elk kwartaal
  • Halfjaarlijks en jaarlijks
  • Driejaarlijks en vijfjaarlijks

In het geval een brandbeveiligingssysteem of component in een slechtwerkende toestand verkeerd of zelfs buiten dienst staat, voorzien wij een adequate assistentie om het systeem terug in dienst te brengen, zoals gevraagd door de normen.

Periodieke testen

Wij voeren periodieke testen uit op brandpompen. Het doel van deze test is de controle op de toereikendheid van de pomp doorheen zijn druk/capaciteitscurve.

Tijdens deze test, zal een verscheidenheid van normale bedrijfsomstandigheden en de prestatie-indicatoren worden geobserveerd. De eigenaar/inspecteur kan de resultaten vergelijken met de initiële inbedrijfname curve, en zodoende de pomp degradatie opsporen.

De sequentie van deze test is ofwel wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks. Dit volgens de specifieke eisen van de verzekeringsmaatschappij of inspectie instelling.

Wij voorzien bijkomende testdiensten op allerlei installaties/componenten, zoals:

  • Natte, droge en deluge systemen
  • N.I., S.I. en D.I. preaction systemen
  • Quell en cold storage installaties
  • Schuim sprinkler, monitor en generator systemen
  • Standpijp en haspel installaties
  • Water opslag tanks en ondergrondse brandleiding
  • Water mist systemen

Onderhoud

De eigenaar of zijn vertegenwoordiger hebben de verantwoordelijkheid voor het correct onderhouden van de water/schuim brand beveiligingssystemen.

Water en/of schuim brand beveiligingssystemen dienen handelingen te ondergaan om de uitrusting in goede werking te laten verkeren en indien nodig de passende herstellingen uit te voeren. Na iedere herstelling zal het component getest worden volgens de originele oplevering van dat systeem.

Onderhoud wordt gepland in onderling overleg. Hierdoor heeft de eigenaar of zijn vertegenwoordiger de mogelijkheid om de verzekeringsmaatschappij te informeren lang voor het onderhoud en/of buiten bedrijfname van het systeem. Tijdens de uit bedrijfname worden de voorziene correcties en herstellingen uitgevoerd.

We maken elektronische verslagen van alle inspecties, testen en onderhoudswerkzaamheden. Zij worden ter beschikking gesteld aan de eigenaar of zijn vertegenwoordiger en op simpele aanvraag aan de inspectie instelling.

Contacteer ons